Vilkår og betingelser

handballtv.com

På HTV finner du oversikt over en rekke håndballkamper. Noen er til andre nettsteder og krever abonnement der. Live på HTV finnes det åpne kamper som kan streames uten betaling.

HTV+ / HTV Betaling Live

I tillegg finnes det sendinger der du må betale for å se kampen live. Disse er merket HTV+ eller HTV Betaling. Det er ikke behov for pålogging eller brukerprofil. Tilgang til disse kampene gjøres med Vips og belastes via Vipps.

Kampene produseres og leveres av håndballklubbene. Pris, innhold og kvalitet vil variere på sendingene. Hoveddelen av beløpet kampen koster tilfaller arrangørklubb/produksjon.

Ulovlig bruk

Det er ulovlig og straffbart å skaffe seg uautorisert tilgang til disse sendingene (hacking), å kopiere innhold for annet enn privat bruk, samt å legge ut innhold fra kampene på Internett og i sosiale medier uten tillatelse.

Feil

Har du betalt for tilgang til en kamp, og det er tekniske feil på livesendingen som skyldes klubb eller HTV kan du sende en mail til marked@topphandball.no for refusjon av beløpet.

Angrerett

Ved kjøp av enkeltstående tjenester, f.eks. tilgang til en kamp eller program, gjelder ikke angrerett etter at tjenesten er levert (se angrerettloven § 22, c). Ved kjøp av kamp anses kampen levert senest når sendingen er begynt.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Kontakt

Dersom du har spørsmål, kan vi kontaktes på marked@topphandball.no